Empower your people and your business will grow

Empower your people en verras je klant!

Mijn doel is om jou verder te brengen en je organisatie te laten groeien. Met een frisse blik op klantgerichtheid gaan we voor resultaat. Dat begint bij jouw mensen: zij zijn je kapitaal. Zij maken het verschil. Dus empower your people. Laat hen stralen en werken vanuit hun kracht. En verras zo je klant.

Klanten, het zijn net mensen..

Klanten willen niet alleen een eerlijke prijs.

Ze willen vooral geholpen en gehoord worden. Dat vraagt aandacht.

Klantgericht is iets anders dan klantvriendelijk. Klantgericht is een manier van werken. Zorgen voor een optimale klanttevredenheid en excellente service. En daar naar handelen.

Het zijn de kleine dingen die het doen. Persoonlijke aandacht, gemak voor de klant, net even dat stapje extra zetten. Echt helpen. Zo verras je je klant.

Want hoe goed je product ook is, als de klantbeleving niet klopt, gaan je klanten op zoek naar een ander.

Empowered by eva - klanttevredenheid
Laat klantgericht werken je resultaat vergroten – empower your business 1

De juiste focus leidt tot resultaat

Klantgerichtheid als basiscompetentie van al jouw medewerkers, daar werken we aan. Een klantgerichte cultuur zorgt voor de juiste focus bij je medewerkers. Klantgericht werken levert niet alleen meer complimenten van je klant op, het zorgt ook voor meer resultaat. Daar gaat het uiteindelijk om. Elke schakel is daarbij belangrijk. Je sales afdeling, je front office, je help desk; iedereen moet doordrongen zijn van het product dat ze verkopen en dat elk klantcontact bijdraagt aan die verkoop.

Je klant als ambassadeur

Ik help jou je klantbeleving te optimaliseren en zo je resultaat te vergroten. Het resultaat dat je vandaag overtreft is het zaadje voor nieuwe opdrachten in de toekomst. Of dat nu is door sales coaching, individuele begeleiding of interim. Ik bied jou net wat er nodig is. Altijd vanuit het oogpunt van de klant. Zodat jouw klant ambassadeur wordt van jouw organisatie. Want een enthousiaste klant betekent succes!

Aan de slag!

In the end draait het om klanten, om sales en omzet. Dat is niet vies, dat is ‘how the world spins’. Dus laten we dat doen. Verras je klant. Op een leuke manier. Met elkaar. Zodat je naast een top omzet ook nog eens de leukste werkgever bent, met het leukste team.

Ready for some energy? Laten we kennismaken, dan gaan we aan de slag.