Empower your business

Je organisatie laten groeien en je mensen succesvoller maken

Succesvol verkopen

wat maakt het verschil

Succesvol verkopen zonder te verkopen. Say what? Natuurlijk heb je commerciële vaardigheden nodig en is structuur de leidraad in een gesprek. Wat nou als je ook het gewenste verkoopresultaat kunt behalen op een manier die echt bij jou past. Daar ga ik samen met jouw mensen mee aan de slag. Geen verkooptechnieken erin stampen, maar juist de focus op de talenten bij elk individu. Dat maakt het verschil tussen verkopen en succesvol verkopen.

Empowered by Eva

helpt je hogerop

Commerciële vaardigheden: doen, doen, doen

Eva Janssen – Empowered by Eva

Het ontwikkelen van commerciële vaardigheden en steeds beter worden in verkopen leer je alleen door het te doen. Oefening baart kunst, een welbekende uitspraak die hier goed van toepassing is. Geen ingewikkelde theorieën, maar vanuit de basis bouwen aan je succes. Vanuit je eigen kracht en talenten. Met mijn ervaring en persoonlijke aanpak bied ik je net dat beetje extra dat jou succesvol in verkopen maakt. Ik help je hogerop, jij helpt jouw klanten winnen, zodat de business nog beter scoort.

Klanten binnenhalen, binden en behouden

Sales coaching

geen enkele klant is hetzelfde

Geen enkele verkoper of verkoopgesprek is hetzelfde. Ook klanten gelukkig niet. Maar wat maakt nou het verschil tussen een succesvolle en een minder succesvolle sales professional? En waarom werkt het ene succes wel bij de een en niet bij de ander? Ervaring leert dat het te maken heeft wat wel (of juist niet) bij je past als sales professional. Daarom kiezen veel mensen voor sales coaching. Sales coaching richt zich echt op de persoon en het verbeteren van zijn/haar performance op een manier die bij jouw past. Wil je een hoger rendement, investeer dan in het grootste effect en kies voor sales coaching.

Succesvol Verkopen – Sales Coaching - Empowered by Eva
Succesvol Verkopen – Sales Coaching - Empowered by Eva

Yes, Empower my business!

Vul het formulier in en ik neem binnen 24 uur contact met je op.